Click here to edit title

Psihoterapeut Simona Călinici 

     ''Un specialist si un om deosebit. Argumente stiintifice, sugestii si strategii clare si usor de implementat, dublate de o abordare profund umana a diferitelor situatii expuse. ' Marian Dan, Psihoterapeut Simona Calinici Facebook Review
      ''Simona m-a sustinut cu multa rabdare si profesionalism in lupta cu proprii "demoni". Ii multumesc pentru ajutorul oferit si o recomand cu incredere.'' Diana Tiru , Psihoterapeut Simona Calinici Facebook Review
     ''Sedintele impreuna cu Simona au fost tot timpul o placere , acestea fiind intr-un mediu relaxant si calduros. Pot spune ca prin ajutorul primit din partea Simonei , am reusit sa trec cu brio de temerile si starile mele de anxietate. Recomand cu caldura.' Mihai Campeanu, Psihoterapeut Simona Calinici, Google Review.
     ''Simona este in primul rand o persoana blanda, empatica si f calda. Inca de cand am cunoscut-o, desi virtual, am simtit un mediu sigur, lucru care m-a ajutat sa fiu transparenta si asta a fost, clar, un beneficiu. E una dintre acele persoane care te incarca pozitiv, dupa fiecare sedinta cu Simona, pe langa faptul ca ma simt eliberata, am si un boost de pozitivism si sunt orientata spre solutii. Pentru mine sedintele cu ea au fost eliberatoare si am simtit schimbari inca de la inceput, poate si pentru ca am rezonat cu ea inca de la prima sedinta. O recomand calduros oricarei persoane care cauta un terapeut, caci mie mi-a schimbat viata in bine'' , Gabriela Ivascu, Psihoterapeut Simona Calinici, Google Review.
    ''Lucrez cu Simona de cateva luni si sunt incantat inca de la prima sedinta. Prima experienta a fost primirea calduroasa pe care mi-a oferit-o cand am pasit in cabinet, intr-o atmosfera relaxata care m-a facut sa ma simt in siguranta. Este o persoana inteligenta si buna la suflet, cu care poti vorbi despre orice subiect. Determinata, intotdeauna a facut un efort suplimentar si s-a asigurat ca parasesc sedinta cu motivatia necesara pentru a-mi imbunatati viata. Este foarte pasionata de ceea ce face, si se observa ca pentru ea sedinta nu se termina odata cu parasirea cabinetului, ci va continua sa rezolve problema si va veni cu un plan bine stabilit pentru urmatoarea intalnire. '' Andrei Caravia, Psihoterapeut Simona Calinici, Google Review.